Bødekassen der styrker fællesskabet

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik er senest opdateret d. 9/1 – 2023

I forbindelse med oprettelse af en bruger hos JustFine og selve brugen heraf indsamler vi og behandler følgende almindelige personoplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail
  • Billede
  • Modtagernummer for overførsler
  • Aktiviteter og hændelser, herunder bøder og betaling

Formål med data

Vi behandler dine personoplysninger til et eller flere af følgende formål:

  • Så du kan oprette en bruger på Justfine
  • Så du kan anvende JustFine
  • Udvikling og administration af JustFine ved brug af data og statistikker
  • Vi bruger dine personlige data til at give dig den bedste service og oplevelse via vores app. Det kan fx være til at give dig personlige anbefalinger eller til at kunne give dig push-notifikationer om relevante begivenheder. Vi bruger også dine data til at forbedre vores app og til at kunne levere relevante annoncer.

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger:

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger, når

  • Du har indgået en aftale med os om brug af JustFine (oprettelse af en bruger). Disse personoplysninger har vi brug for at opfylde aftalen, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b).

Hvem deles dine oplysninger med:

Ifølge persondataloven skal alle dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer oplysningerne på computere med begrænset adgang i sikre faciliteter på servere inden for EU. Persondata kommer derfor ikke udenfor EU. Vi kontrollerer løbende om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og med hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi benytter udelukkende oplysningerne til at optimere JustFine, og de bliver dermed ikke delt med tredjepart. Dine oplysninger og færden i app´en bliver ikke brugt til at skabe identitetsprofiler.

Rettigheder:

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod indsamling og yderligere behandling af dine personoplysninger. Desuden er du berettiget til at berigtige dine personoplysninger, eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig. Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du henvende dig til justfine@justfine.dk.

Samtykke:

I tilfælde af, at vi behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter vi ikke længere vil behandle dine personoplysninger, medmindre vi har et andet lovligt formål.

Hvis du ønsker adgang til dine brugeroplysninger hos JustFine, kan du henvende dig til justfine@justfine.dk. 

Sletning:

Du kan slette din bruger inde i JustFine under “Profil”. Hvis du sletter din bruger, forsvinder du som medlem fra alle bødekasser i JustFIne og vil ikke længere kunne tilgå dine data eller logge ind. Ønsker du at blive slettet fra en bestemt bødekasse, kan bødekassemesteren gøre dette. Herefter vil du stadig kunne tilgå dine andre bødekasser i JustFine.

Personoplysninger slettes automatisk ved sletning af brugerprofilen eller, hvis du har en profil som ikke har været tilknyttet en bødekasse i mere end 12 måneder.